20 godina Ulyssesa: Rade Šerbedžija i prijatelji

Velika proslava jubilarne 20. obljetnice kazališta Ulyssesa održat će se 2. kolovoza na Malom Brijunu, koncertom Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora, uz brojne glazbene goste – Darka Rundeka, Damira Urbana, Gabi Novak, Matije Dedića, Vlatka Stefanovskog, Maje Posavec, Putokaza, Nigela Osbornea, Jure Ivanušića, Mimi Šerbedžije i drugih.

U sklopu programa uživo će se na veliko platno iz cijeloga svijeta javljati umjetnici i dugogodišnji prijatelji Ulyssesa, a publici će biti predstavljena i retrospektiva proteklih dva desetljeća rada, s dosad neprikazanim materijalima. Ovo će ujedno biti prilika da se podsjetimo na bogatu povijest kazališta, predstave, umjetnike i važne nam trenutke. Kreativna producentica ovog jedinstvenog kulturnog događaja je Tatjana Aćimović.

Svečana obljetnica osmišljena je kao svojevrsni SAIL – IN program na obali mora, pa će se tako koncert i sva popratna događanja izvoditi na pozornici postavljenoj na samoj obali i na molu Malog Brijuna, uz predviđena velika platna po uzoru na velike koncerte na otvorenome, dok će publika program pratiti s brodova u zaljevu.

Gledatelji mogu osigurati svoje mjesto na jednom od brodova u organizaciji kazališta Ulysses ili doći vlastitim plovilom, uz prethodnu najavu.

 

VAŽNO!

Za gledatelje koji će proslavu pratiti s brodova u organizaciji kazališta Ulysses

  • Brodovi polaze iz Fažane za Mali Brijun u 20:30 sati
  • Broj gledatelja na navedenim brodovima ograničen je kako bi se mogle poštivati mjere nužne fizičke distance na otvorenome
  • Svaki gledatelj obvezan je imati vlastitu masku te pri ulasku na brod izmjeriti temperaturu i dezinficirati ruke

 

Za gledatelje koji će proslavu pratiti s privatnih plovila

  • Prije kupnje ulaznica za privatno plovilo, obvezna je prethodna prijava na ulaznice@ulysses.hr !
  • Broj mogućih gledatelja na jednome plovilu jednak je broju putnika ograničenih u Plovidbenoj dozvoli
  • Maksimalna dužina plovila: do 9 m
  • Rezervaciju za privatno plovilo vrši vlasnik plovila, a po izvršenoj rezervaciji dobit će upute za kupnju ulaznica
  • Svaki putnik na plovilu mora imati kupljenu ulaznicu
  • Po zaključenoj prodaji ulaznica za privatna plovila, a najkasnije do 30. srpnja, vlasnici plovila dobit će precizne upute plana ulaska plovila u zaljev otoka Mali Brijun, provjere plovidbene dozvole na moru, organizacije programa te rezerviranu poziciju za plovilo

 

Kontakt za sve dodatne informacije: ulaznice@ulysses.hr / 091 918 0598.

 

Izvedbe

Događaj je završio ili trenutno nije na rasporedu