Dani gitare: Ivan Kapec i Maja Posavec

Ivan Kapec je „u duši“ jazzer, ali stilski vrlo otvoren glazbenik bogatog iskustva, sklon fuzijama, istraživanju i eksperimentima, s ostvarenim brojnim internacionalnim suradnjama i respektabilnom diskografijom. U drugom dijelu svog programa ugostiti će pjevačicu i glumicu Maju Posavec, koju s kazalištem Ulysses veže dugogodišnja suradnja u više scenskih projekata. Zajedno će publici predstaviti program “Večer […]

Ivan Kapec je „u duši“ jazzer, ali stilski vrlo otvoren glazbenik bogatog iskustva, sklon fuzijama, istraživanju i eksperimentima, s ostvarenim brojnim internacionalnim suradnjama i respektabilnom diskografijom. U drugom dijelu svog programa ugostiti će pjevačicu i glumicu Maju Posavec, koju s kazalištem Ulysses veže dugogodišnja suradnja u više scenskih projekata.

Zajedno će publici predstaviti program “Večer s Cohenom”, posvećen slavnom kanadskom pjesniku-kantautoru Leonardu Cohenu. Nakon niza od kritike vrlo hvaljenih konceratnih nastupa, ovaj je projekt upravo objavljen i u obliku albuma.

Izvedbe

Događaj je završio ili trenutno nije na rasporedu