20 godina Ulyssesa: Rade Šerbedžija i prijatelji

2. kolovoza 2020. godine velikom proslavom naše kazalište obilježit će svoju 20. obljetnicu.

S početkom u 20h30, velika svečanost dogodit će se u vidu koncerta osnivača, Rade Šerbedžije, uz pratnju benda Zapadni kolodvor i gostovanje umjetnika, prijatelja kazališta Ulysses, poput Damira Urbana, Darka Rundeka, Vlatka Stefanovskog, Maje Posavec itd. Ovo će ujedno biti prilika da se podsjetimo na bogatu povijest kazališta, predstave, umjetnike, susrete, važne nam trenutke.

Imajući na umu trenutne epidemiološke okolnosti u Republici Hrvatskoj, zaštitu zdravlja kako gledatelja tako i svih sudionika programa, specifičnost ovogodišnje proslave je mjesto i način odvijanja samoga događanja.

Svečana obljetnica bit će svojevrsni umjetnički pilot program na obali mora:

Proslava svečane obljetnice odvijat će se kao SAIL-IN program, u okviru kojega će izvođači biti na kopnu, uz predviđena velika platna po uzoru na velike koncerte na otvorenome, a gledatelji u plovilima.

Ograničeni broj karata pušten je u redovitu prodaju, gledatelji koji su kupili ulaznicu na taj način bit će smješteni na jednom od brodova u organizaciji Kazališta Ulysses. Sukladno propisanim mjerama Kriznog stožera Civilne zaštite, broj gledatelja na navedenim brodovima ograničen je kako bi se mogle poštivati mjere nužne fizičke distance na otvorenome. Prema sadašnjim mjerama, svaki gledatelj obvezan je imati vlastitu masku te pri ulasku na brod dezinficirati ruke.

 

VAŽNO

 

    •    Za gledatelje koji će pratiti proslavu s broda u organizaciji Kazališta Ulysses: brod polazi iz Fažane u 20h30.

    •    Sukladno razvoju epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj i Istri, propisanim mjerama Kriznog stožera Civilne zaštite te drugim nepredviđenim okolnostima vezanim uz provedbu proslave, pravovremeno ćemo vas obavijestiti o eventualnim promjenama u organizaciji.

 

PRODAJA ULAZNICA (za vlasnike privatnih plovila)

Od danas i gledatelji koji žele pratiti svečanost s vlastitog plovila mogu kupiti ulaznice.

   •    Broj mogućih gledatelja na jednome plovilu jednak je broju putnika ograničenih u Plovidbenoj dozvoli,

   •    Rezervaciju za plovilo vrši vlasnik plovila,

   •    Po izvršenoj rezervaciji vlasnik plovila dobit će upute za uplatu ulaznica,

 

Po zaključenoj prodaji ulaznica za privatna plovila, a najkasnije do 30. srpnja, vlasnici plovila dobit će precizne upute plana ulaska plovila u zaljev otoka Mali Brijun, provjere plovidbene dozvole na moru, organizacije programa te rezerviranu poziciju za plovilo.

Kontakt: ulaznice@ulysses.hr; 091 918 0598

 

 

Izvedbe

  • Koncert
    02.08.2020 20:30